lördag 24 oktober 2009

Angående SDs häxjakt mot muslimer

Jimmie Åkesson (SDs partiledare) har skrivit en debattartiken om ilsam och muslimer i Sverige. Debattartikeln är full av lögner och fördommar, vilket inte är det mista konstigt med tanke på att fördommar och lögner är SDs politiks två huvudingredienser, så det känns ju rimmligt.

I debattartikeln påstår Åkesson att muslimer är det största hotet mot Sverige sen andra världskriget, skulle vara oerhört intressant att höra på vilket sätt islam hotar Sverige och vad Åkesson grundar sitt påstående i.
Vidare påstår han att det inte finns något kärleksbudskap i islam... jag tror personligen inte att Åkesson har läst Koranen eller är speciellt intresserad av att göra det. Jag har inte heller läst Koranen men så mycket vet jag om islam att ett kärleksbudsap finns inom islam lika mycket som inom judendomen och kristendomen.

Men det slutar inte där, i artikeln kan man också läsa att det finns ett tioal muslimska terrorgrupper i Sverige, även det en lögn som bara är till för att skrämma upp och hetsa upp människor. Han påstår även att muslimska män våldtar i större utsträckning än andra, inte heller det finns det något som helt belägg för.

Listan på vad som inte stämmer i den här artikeln kan göras väldigt lång och man kan lätt bli upprörd när man läser sån här rasistpropaganda. Det viktiga nu är är SD får möta den kritik dem förtjänar.

Det är knappt ett år kvar nu till valet, låt oss hoppas att SD fortsätter göra bort sig så här fram till valet så att ingen kan komma och säga att SD är ett rumsrent parti.
Känns väldigt pinsamt att vi 2009 har ett stort parti som för en sån här politik.
I många år har vi diskuterat det hat som riktades mot judarna på 30 och 40-talet, det är dags att vakna och se att extremisterna i Europa bara har bytt grupp.

Muslimer är inte på något sätt ett hot, varken mot Sverige eller resten av Europa, men rasism är.
Kom med era reaktioner. Se till att höras. Den här typen av politik måste motarbetas!

Tack för mig

1 kommentar:

  1. hej gumman, ingen bebis än? nära nu, känns det pirigt?? Puss

    SvaraRadera